Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana compta amb una xarxa de 13 voluntàries per cosir bates amb bosses de plàstic

Santa Eulàlia de Ronçana compta amb una xarxa de 13 voluntàries per cosir bates amb bosses de plàstic

02/04/2020

Per fer-ne entrega als CAPs de la Vall del Tenes

Santa Eulàlia ha donat resposta a la crida de l’Àrea Bàsica de Salut, on demana material sanitari per al personal dels CAPs de la Vall del Tenes. És per això que 13 voluntàries del poble han posat fil a l’agulla per ajudar a cosir bates amb bosses de plàstic. Aquest material servirà com a segona protecció que anirà just a sota de les bates reglamentàries.

L’objectiu és que en aquests propers dies les cosidores tinguin enllestides aproximadament unes 700 unitats. Les bosses de plàstic amb les que treballen són bosses d'escombraries de mida industrial per a fer el cos i bosses de 30 litres per a fer les mànigues.

La campanya, iniciada des del propi Ajuntament, ha reunit a persones que s’havien ofert com a voluntàries per dur a terme aquesta tasca. Des de la regidoria de Salut se’ls hi ha fet arribar un tutorial de com fer les peces. Tanmateix, des de #SERsolidària s’està fent la distribució de les bosses de plàstic a cada cosidora.

Si hi ha alguna persona que es vulgui sumar a aquesta iniciativa pot trucar al 93 844 80 25 (extensió 213).

Arxivat a: General
Les bates estan fetes amb bosses de plàstic
Una de les voluntàries cosint un bata
Bata cosida llesta per a entregar