Portada > Actualitat > Notícies > Protecció Civil duu a terme tasques de desinfecció a Santa Eulàlia

Protecció Civil duu a terme tasques de desinfecció a Santa Eulàlia

03/04/2020

Amb la utilització de bactericides per eliminar el virus de la COVID-19

Protecció Civil, a través de l’Ajuntament de Santa Eulàlia, ha dut a terme aquesta mateixa tarda tasques de desinfecció en diversos espais públics i equipaments del municipi. S’han utilitzat bactericides mitjançant sulfatadores i equips individuals de fumigació amb l’objectiu d’eliminar possibles restes de coronavirus, evitant així possibles contagis.

Aquesta desinfecció ha posat el focus d’atenció en el mobiliari urbà, les façanes o l’asfalt dels carrers. L’àrea de cobertura ha estat bona part del tram de la carretera de Barcelona (des del Condis fins a la farmàcia Vela), a més a més d’edificis com la casa consistorial, la llar d’avis Santa Eulàlia, el CAP o la Policia Local.

En les tasques de neteja hi ha participat l’empresa ATA Serveis Ambientals, on un tècnic ha fet una primera desinfecció sota l’atenta mirada de diversos membres de Protecció Civil per tal de realitzar futures intervencions. De fet, l’Ajuntament està valorant la possibilitat de repetir aquestes tasques de desinfecció durant les properes setmanes.

Arxivat a: General
Tasques de desinfecció a càrrec de Protecció Civil
Uns dels tècnics d'ATA Serveis Ambientals
La carretera de Barcelona, àrea d'actuació
Desinfecció en una marquesina d'una parada de bus
El CAP, un dels espais públics on s'ha desinfectat