Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 333 aturats, 20 més que el passat mes de febrer

Santa Eulàlia de Ronçana tanca el mes de març amb 333 aturats, 20 més que el passat mes de febrer

06/04/2020

La taxa d’atur al nostre municipi se situa en el 10,02%

L'avanç de dades facilitat per l’Observatori - Centre d’Estudis del Vallès Oriental indica que Santa Eulàlia va tancar el passat mes de març amb 333 aturats20 persones més que el passat mes de febrer. Unes dades donades, principalment, per la crisi sanitària de la COVID-19 i l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol, on només permet que treballin aquells serveis considerats com a essencials. Això ha fet que al Vallès Oriental, com a la resta de l'Estat, s'hagin dut a terme molts ERTOs que expliquen el perquè d'aquestes xifres d'aturats.

Així doncs, aquestes dades situen el nostre poble amb una taxa d’atur del 10,02%. En termes anuals, Santa Eulàlia té 25 aturats més respecte a fa un any.

A nivell comarcal, el Vallès Oriental va tancar el mes de març amb 22.813 aturats, 1.036 persones més respecte al mes de febrer, el que suposa una taxa d’atur de l'11,57%. En termes anuals, el Vallès Oriental té 1.070 aturats més respecte a fa un any.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar l’informe detallat sobre les dades d’atur del mes de març de 2020 a tots els municipis del Vallès Oriental.

Arxivat a: General
Oficina de treball

Arxius adjunts