Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia rep 105 pantalles protectores i 180 bates

L'Ajuntament de Santa Eulàlia rep 105 pantalles protectores i 180 bates

07/04/2020

Aquest material anirà destinat al personal de les residències d'avis, CAPs, Protecció Civil i Policia Local

L'Ajuntament de Santa Eulàlia ha començat a rebre material elaborat per la pròpia ciutadania. Per una banda, el Centre Cultural de Canovelles ha fet entrega a Serveis Socials de 105 pantalles protectores que aniran destinades al personal de les residències d'avis, els CAPs, Protecció Civil i Policia Local. El material del suport està fet de plàstic biodegradable gràcies a la tecnologia d'impressió en 3D, on posteriorment s'hi han incorporat làmines de PVC.

Per altra banda, Protecció Civil ha començat a recollir les bates que 13 cosidores estan elaborant des de la setmana passada. De les 700 unitats previstes, aquest matí ja es tenien llestes per a entregar 180 bates. Aquest material servirà com a segona protecció per al personal dels diferents CAPs de la Vall del Tenes.

Arxivat a: General
Serveis Socials ha rebut 105 pantalles protectores
Les pantalles protectores estan fetes gràcies a la tecnologia d'impressió 3D
Fins al moment, ja s'han cosit 180 bates amb bosses de plàstic