Portada > Actualitat > Notícies > Durant el confinament, no t’aturis!

Durant el confinament, no t’aturis!

08/04/2020

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Santa Eulàlia faciliten exercicis senzills per realitzar a casa durant el període d'estat d'alarma

Des del departament d'Esports de la Diputació de Barcelona recorden la importància de mantenir un estil de vida actiu i saludable durant l’estat d’alarma. Així també ho ha fet la Secretaria General de l'Esports amb l'inici de la campanya "Gent activa des de casa!", o la Sociedad Española de Medicina del Deporte, la Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte y el Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos de España, que conjuntament han realitzat unes recomanacions d'activitat física de malalts crònics i persones grans en el confinament decretat a Espanya.

Des de la Diputació de Barcelona comparteixen una sèrie d'exercicis senzills que us poden ser d'ajuda: Durant el confinament no t'aturis. També s'ofereixen píndoles d'activitat física amb el programa "Cuida't la salut a través del moviment".

Per altra banda, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Santa Eulàlia facilita una guia per a fer exercicis a casa durant els dies de confinament, dirigit a la gent gran. Pots consultar-la en el document adjunt a aquesta pantalla.

Arxivat a: General
Exercicis gent gran

Arxius adjunts