Portada > Actualitat > Notícies > La comanda de planter online de la Fira Lliga’t a la Terra es podrà recollir el 25 d’abril a La Fàbrica

La comanda de planter online de la Fira Lliga’t a la Terra es podrà recollir el 25 d’abril a La Fàbrica

16/04/2020

Fins al moment ja s’han venut 3.588 tomaqueres d’amanir i 1.284 de penjar

L’onzena edició de la Fira Lliga’t a la Terra, inicialment prevista per aquest dissabte 18 d'abril, va quedar posposada recentment a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. No obstant, la comanda de planter online es va mantenir, i Llavors Orientals ja ha anunciat la data i la ubicació per passar a recollir aquest planter; serà el dissabte 25 d’abril al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

La recollida del planter es farà de forma esglaonada i totes les persones que facin la comanda rebran un missatge indicant el dia i l'hora de la recollida. Cal recordar que la comanda només és vàlida un cop realitzat el pagament. Tota aquesta tasca s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració dels voluntaris i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

A més a més, és important saber que s’haurà d’omplir el certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitària de la COVID-19, que ha creat la Generalitat de Catalunya, i portar-lo en cas que ho requereixi la Policia o els Mossos d'Esquadra.

Fins al moment ja s’han venut 3.588 unitats de tomaqueres d’amanir i 1.284 tomaqueres de penjar. La comanda online encara continuarà oberta fins al divendres 17 d’abril. Pots fer-ho accedint al següent enllaç: Comanda de planter 2020.

Arxivat a: General
Venda de planter durant la 10a Fira Lliga't a la Terra