Portada > Actualitat > Notícies > Les Biblioteques municipals del Vallès Oriental impulsen la iniciativa 'A les dotze, menja’t un conte!'

Les Biblioteques municipals del Vallès Oriental impulsen la iniciativa 'A les dotze, menja’t un conte!'

20/04/2020

La Biblioteca de Santa Eulàlia s'encarrega de programar la sessió virtual del 23 d’abril

Des d'aquesta mateixa setmana, de dilluns a divendres a les 12 del migdia, un narrador professional oferirà una sessió de contes en directe durant mitja hora. Aquesta iniciativa, que duu per nom 'A les dotze menja't un conte!', està impulsada per les Biblioteques municipals del Vallès Oriental, i la Biblioteca de Santa Eulàlia n’és una de les impulsores. 

Cada biblioteca ha programat una sessió i ha contractat el narrador, de manera que s’aconsegueix una programació estable de narració de contes de qualitat i dignifiquen la tasca dels narradors professionals. L'activitat està dirigida a famílies amb infants majors de 3 anys.

La Biblioteca de Santa Eulàlia ha programat la sessió del proper 23 d’abril. Pots accedir a l’enllaç de contes virtuals a través de l’instagram de les Biblioteques municipals del Valles Oriental.

Arxivat a: General
A les dotze, menja't un conte!
A les dotze, menja't un conte!