Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia renova la seva APP mòbil

L’Ajuntament de Santa Eulàlia renova la seva APP mòbil

20/04/2020

El consistori actualitza el disseny i la navegació de l'aplicació, mantenint la possibilitat de notificar incidències detectades a la via pública

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana renova la seva APP amb l’objectiu de seguir connectat a les noves tecnologies i mantenir informats als ciutadans del municipi. Una actualització on es renova el disseny i que permet una interacció molt més dinàmica i efectiva entre el ciutadà i el consistori. L'aplicació ja està disponible de forma gratuïta tant a Google Play com a l'iTunes d'Apple. La nova APP de Santa Eulàlia es divideix en els següents apartats:

- Notícies: Últims successos relacionats amb Santa Eulàlia.

- Agenda: Esdeveniments culturals, esportius o corporatius que tindran lloc al municipi en el transcurs dels propers dies.

- Foto incidència: Possibilitat de notificar a l’Ajuntament les incidències detectades a la via pública.

- Avisos: Notificacions enviades des de l’Ajuntament per informar sobre fets d’última hora.

- Línia directa amb el govern: Possibilitat de posar-se en contacte amb els responsables del govern de l’Ajuntament per fer-los arribar qualsevol dubte.

- L’Ajuntament a les xarxes: Canals de comunicació habituals com facebook, twitter, instagram o youtube.

- Contactes: Telèfons i direccions de les diverses entitats del poble.

- Canal SET: Enllaç amb el canal de youtube de la televisió local de Santa Eulàlia.

- COVID-19: L’actual crisi sanitària ha fet que creéssim un apartat exclusiu per al coronavirus, on s’aniran informant de les últimes novetats a Santa Eulàlia sobre aquesta pandèmia.

Com en l’anterior APP, l’apartat de foto incidència permet que el ciutadà faci arribar a l’Ajuntament qualssevol anomalia detectada a la via pública. Es pot fer una descripció de la incidència en qüestió, filtrar-la segons la categoria, adjuntar una fotografia i detallar on es troba la incidència a través de la geolocalització. Aquest missatge arribarà al gestor intern dels serveis tècnics de l’Ajuntament i es procedirà, en el cas que sigui possible, a la seva reparació.

Arxivat a: General
APP Santa Eulàlia de Ronçana