Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament reparteix 30 ordinadors a famílies de Santa Eulàlia amb necessitats digitals per facilitar l’accés a l’educació

L’Ajuntament reparteix 30 ordinadors a famílies de Santa Eulàlia amb necessitats digitals per facilitar l’accés a l’educació

28/04/2020

També s’han dut a terme 12 connexions a internet

L’Ajuntament de Santa Eulàlia, sota les indicacions dels centres escolars, ha ajudat a fer el repartiment d’un total de 30 ordinadors per tal que tots els alumnes del municipi tinguin plenes garanties de dur a terme amb normalitat un tercer trimestre que s’està realitzant a distància. Els ordinadors, propietat de cada centre en qüestió, han quedat repartits de la següent forma: 9 a l’IES La Vall del Tenes, 5 a l’escola Ronçana i 16 a l’escola La Sagrera.

Pel que fa a les connexions a internet, la Generalitat en posarà 2 a l’IES La Vall del Tenes i 3 a l’escola Ronçana. Les connexions a l’escola La Sagrera, un total de 7, han anat a càrrec de l’Ajuntament de Santa Eulàlia ja que la Generalitat tenia aquest centre en llista d’espera.

L'Ajuntament vol donar les gràcies a Protecció Civil, que ha ajudat a fer el repartiment dels ordinadors a aquelles cases que els necessitaven.

Arxivat a: General
S'han repartit 30 ordinadors per dur a terme amb normalitat aquest tercer trimestre