Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia modifica el calendari fiscal 2020

L’Ajuntament de Santa Eulàlia modifica el calendari fiscal 2020

30/04/2020

Prorrogant el cobrament no domiciliat de l'IBI, la taxa de residus i l’impost de vehicles, i les mensualitats de l’escola bressol i La Fàbrica

Amb l’objectiu de donar el màxim suport a la població davant la situació generada per la COVID-19, l’Ajuntament de Santa Eulàlia, conjuntament amb l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, ha modificat el calendari fiscal en els següents termes:

- La data de cobrament en voluntària de l’Impost de Béns Immobles no domiciliat i la Taxa de Gestió de Residus domèstics i comercials no domiciliada queda prorrogada del 6 de juliol fins l’1 de setembre.

- La data de cobrament en voluntària de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica no domiciliat queda prorrogada del 4 de maig fins el 2 de juny.

- La data de càrrec en compte del preu públic de l’Escola bressol i dels tallers del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica dels dies meritats del mes de març no es van carregar a inicis d’abril com estava previst inicialment i es carregaran la primera setmana de maig.

Addicionalment a les modificacions del calendari realitzades, volem recordar que existeix la possibilitat de sol·licitar l’ajornament de tributs municipals. Per qualsevol consulta, podeu contactar amb l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona pels següents canals:

- Telemàtica (orgt.diba.cat). També podreu presentar escrits a través del registre telemàtic.

- Correu electrònic, a l’adreça: (Necessites javascript per veure aquest correu-e), a través de la qual es rebran i contestaran consultes.

- Per telèfon, trucant al número 932 029 802.

Per conèixer les dates de finalització de pagament voluntari dels tributs, accediu a orgt.cat/calendari.

Tanmateix, l’Ajuntament de Santa Eulàlia està treballant en l'elaboració d'una línia d’ajudes per fer front a la crisi de la COVID-19, la qual es donarà a conèixer tan bon punt es tingui més informació.

Arxivat a: General
Nou calendari fiscal 2020
Taxes i impostos 2020