Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament reparteix 1.500 lots amb material escolar als infants i adolescents de Santa Eulàlia

L’Ajuntament reparteix 1.500 lots amb material escolar als infants i adolescents de Santa Eulàlia

08/05/2020

També se'ls hi lliura un certificat per felicitar-los i encoratjar-los en aquesta última fase de confinament

Amb l’objectiu d’encoratjar als infants i adolescents del municipi, l’Ajuntament de Santa Eulàlia ha començat a repartir aquest matí més de 1.500 lots amb material escolar per fer més amè el confinament. D’aquests, 757 lots són per a infants en edats de P3 a 6è de primària, amb colors, plantilles per pintar, un certificat i una polsera. Els altres 762 lots, amb un certificat i una polsera, són per als infants de P0 a P2 i els alumnes d’ESO i Batxillerat.

La confecció d'aquests lots ha estat possible gràcies a la col·laboració de Playcolor, Barnasfalt S.A., Vistadome S.L. i Càritas Parroquial de Santa Eulàlia. El repartiment està anant a càrrec del personal de la brigada municipal i de Protecció Civil, que acabaran de lliurar els lots entre dilluns i dimarts que ve.

Adjunt a aquesta pantalla et pots descarregar el certificat i la carta de felicitació que s’ha fet arribar a cada infant i adolescent de Santa Eulàlia.

Arxivat a: General
Entrega de lots a uns infants del poble
Cada lot compta amb material divers
Personal de la brigada preparant els lots de material

Arxius adjunts