Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia suspendrà la taxa d’ocupació de via pública de les terrasses de bars i restaurants i en permetrà l’ampliació de superfície sense cost

L’Ajuntament de Santa Eulàlia suspendrà la taxa d’ocupació de via pública de les terrasses de bars i restaurants i en permetrà l’ampliació de superfície sense cost

11/05/2020

Noves mesures econòmiques per reactivar el comerç

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana suspendrà per tot l’any 2020 el cobrament de la taxa d’ocupació de via pública referent a les terrasses dels bars i restaurants del municipi. Aquesta suspensió significa que els bars i restaurants que disposen de terrassa a la via pública no hauran de liquidar la taxa corresponent a l’exercici 2020.

Per altra banda, l’Ajuntament permetrà l’ampliació de la superfície de les terrasses de bars i restaurants sense cost, tant per aquells establiments que les tenen situades en via pública com per aquells que no. Aquesta mesura també beneficiarà a aquelles noves terrasses que es vulguin instal·lar a l'exterior del local en qüestió. Per sol·licitar l’ampliació de la terrassa caldrà fer una instància telemàtica a través del portal e-tram de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, que estudiarà cada cas de manera individualitzada.

Aquesta ampliació de la superfície podrà dur-se a terme quan es permeti l’obertura parcial de les terrasses, coincidint amb l’inici de la fase 1 de la desescalada. A més a més, els establiments hauran de respectar la normativa i no sobrepassar el 50% de l’aforament, amb un màxim de 10 persones per taula per tal d’evitar aglomeracions.

Aquestes decisions de govern se sumen al paquet de mesures econòmiques que l’Ajuntament va anunciar fa un parell de setmanes i al Pla d’Acció contra els efectes de la COVID-19 que veurà la llum properament.

Arxivat a: General
Bars i restaurants podran ampliar la superfície de les seves terrasses