Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia està elaborant un pla d’acció per pal·liar els efectes de la COVID-19

L’Ajuntament de Santa Eulàlia està elaborant un pla d’acció per pal·liar els efectes de la COVID-19

12/05/2020

Està previst que s'aprovi al ple extraordinari de juny

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana està treballant en l’elaboració d’un pla d’acció per combatre els efectes provocats per la crisis de la pandèmia de la COVID-19. Amb l’objectiu de pal·liar els efectes socials, sanitaris i econòmics que està causant la pandèmia del coronavirus, el pla establirà les bases per ajudar en la reconstrucció dels sectors més castigats per la crisi utilitzant el propi ajuntament com a palanca per a la recuperació econòmica, fugint de les retallades.

El pla s’ha dissenyat de manera que estarà format per uns seguit d’accions de tipus material, econòmic i social que s’agrupen en diversos àmbits de treball. Hores d’ara i de manera conjunta amb el personal de l’Ajuntament, els regidors i les regidores, amb l’alcalde al capdavant, es troben en la fase de redacció del document.

Està previst que el pla d'acció s’acabi de redactar la darrera setmana de maig. Serà aleshores quan s’obri a la resta de grups polítics del municipi i a la ciutadania per mirar de consensuar un document final, que s’haurà d’aprovar en un ple extraordinari previst pel mes de juny, en el que es tracti de manera monogràfica l’impacte de la pandèmia del coronavirus a Santa Eulàlia de Ronçana.

Arxivat a: General
Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana