Portada > Actualitat > Notícies > Ronçana Comerç Actiu i l’Ajuntament de Santa Eulàlia posen en marxa una central de compres d’EPIs

Ronçana Comerç Actiu i l’Ajuntament de Santa Eulàlia posen en marxa una central de compres d’EPIs

13/05/2020

Per tal d'ajudar als negocis locals a garantir les mesures d'higiene amb productes homologats i segurs

Amb l’objectiu d’ajudar el sector comercial de Santa Eulàlia arran de la pandèmia de la Covid-19, Ronçana Comerç Actiu, en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, han posat en marxa una central de compres d’EPIs. L’objectiu és garantir la higiene sanitària a tots els locals comercials del poble amb productes homologats i facilitar la compra d’aquests materials centralitzant la gestió al poble.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia col·labora en aquest projecte subvencionant una part del cost del ‘lot inicial d’higiene’ per a 100 establiments que inclou desinfectant de superfícies, desinfectant de terres, dispensador de gel de paret i bossa de loció hidroalcohòlica per aquest dispensador. Tots són productes homologats pel Ministeri de Salut per tal d'oferir un comerç de qualitat a Santa Eulàlia. A més a més, Ronçana Comerç Actiu també subvencionarà 10 euros de cada lot inicial per a aquells establiments que n’estiguin associats. Durant aquesta primera setmana, la central de compres d'EPIs ja ha rebut més de 20 comandes de diferents comerços de Santa Eulàlia.

Podeu consultar tots els productes higiènics que s’ofereixen en el document adjunt a aquesta pantalla. Per a fer la vostra comanda podeu posar-vos en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General
Central de compres d'EPIS
RCA - Central de compres EPIS
RCA - Central de compres EPIS
Subvenció central de compres EPIS