Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia suspèn la Festa Major 2020

L’Ajuntament de Santa Eulàlia suspèn la Festa Major 2020

21/05/2020

Si les autoritats sanitàries ho permeten les activitats es reubicaran al llarg de l’any

Donada l’actual situació sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, i com a mesura de seguretat per evitar la propagació d’aquesta malaltia, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha decidit suspendre la Festa Major d’estiu prevista per a finals de juliol.

L’Ajuntament ja treballa amb l’objectiu de compensar el buit que deixa aquesta cancel·lació. És per això que, en els propers dies, la regidoria de Festes convocarà una taula de debat amb diverses entitats del poble per tal de fer una pluja d’idees i valorar possibles alternatives. Durant la setmana del 20 al 26 de juliol s’estudiarà la possibilitat de programar algunes activitats adaptades a la situació sanitària del moment. Tanmateix, els actes multitudinaris com els concerts de nit o els àpats populars s’intentaran reubicar al llarg de l’any, sempre que les autoritats sanitàries ho permetin.

Tanmateix, s’informa que part del pressupost de la Festa Major d’enguany anirà destinat al Pla d’Acció que actualment està elaborant l’Ajuntament, per tal de combatre els efectes derivats de la Covid-19.

El concurs de samarretes es posposa

Per altra banda, el concurs de samarretes de Festa Major 2020 queda aturat fins a nou avís. Els dissenys presentats fins a dia d’avui segueixen en concurs, tot i que la gent que vulgui modificar el seu dibuix ho podrà fer.

Arxivat a: General
Pregó de Festa Major de l'any passat