Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia celebrarà aquest dijous el primer ple municipal post Covid-19

L’Ajuntament de Santa Eulàlia celebrarà aquest dijous el primer ple municipal post Covid-19

26/05/2020

Per assistir de públic de forma presencial caldrà enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Aquest dijous, dia 28 de maig, Santa Eulàlia de Ronçana tornarà a celebrar un ple ordinari, fet que no succeïa des del passat mes de gener. Serà el primer ple post Covid-19 i es farà de forma presencial a la sala Pau Casals de la Biblioteca.

El ple estarà obert al públic tot i que, excepcionalment, caldrà demanar cita prèvia per poder assistir, ja que es permetrà un aforament màxim de 10 persones. En tot moment es seguiran les mesures de seguretat pertinents i es recomana l’ús de mascareta i guants. Per assistir com a públic caldrà enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), afegint el nom i cognom de la persona interessada.

Per altra banda, el ple ordinari de dijous comptarà amb un total de 20 punts a l’ordre del dia, entre els que destaquen l’aprovació, si s’escau, del Pla Econòmic Financer 2020-2021, l’addenda entre el Consorci Besòs Tordera i l’Ajuntament de Santa Eulàlia per a la gestió i execució de les obres del Torrent de les Tres Pedres, la suspensió temporal de la taxa de terrasses i la renúncia dels grups municipals de l’ajuntament a les retribucions dels propers 3 mesos.

Adjunt a aquesta pantalla podeu visualitzar l’ordre del dia amb els 20 punts detallats que es tractaran.

Arxivat a: General
Primer i únic ple municipal d'aquest 2020, dut a terme el 30 de gener

Arxius adjunts