Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca de Santa Eulàlia reobre parcialment alguns dels seus serveis a partir de dijous

La Biblioteca de Santa Eulàlia reobre parcialment alguns dels seus serveis a partir de dijous

26/05/2020

Facilitant préstecs amb cita prèvia i devolució de documents a través de la bústia

Amb la posada en marxa de la fase 1, la Biblioteca de Santa Eulàlia farà la reobertura parcial dels seus serveis a partir d’aquest dijous, dia 28 de maig. Tot i que aquest equipament ja hauria pogut coemnçar a funcionar el passat 18 de maig, coincidint amb l’entrada del municipi a la fase 0 avançada, es va decidir posposar la reobertura per garantir que es complissin els requisits de prevenció, seguretat i higiene previstos.

Així doncs, a partir d’aquest dijous s’oferiran els següents serveis:

- Préstec de documents sempre amb cita prèvia per telèfon 938448188 o correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)) per evitar cues.

- Devolució de documents única i exclusivament a través de  la bústia exterior de retorns.

- Informació bibliogràfica, informació del funcionament de la fase 1 i preguntes de qualsevol altre tipus que pugui resoldre la Biblioteca.

- Com demanar a la biblioteca cita prèvia per accedir al servei de préstec i informació?  A la vostra trucada o correu heu de facilitar les vostres dades (nom i cognoms) i el telèfon o correu de contacte. Anoteu, si ja sabeu quins són els llibres que voleu agafar en préstec i la Biblioteca es posarà en contacte amb vosaltres per informar-vos de l’hora de recollida.

Durant aquesta fase 1 no hi haurà accés a la resta d’espais de la biblioteca: la col·lecció, ús dels lavabos, servei d’Internet i ofimàtica, préstec interbibliotecari, ni activitats presencials. L’accés serà possible únicament a la zona del vestíbul, amb mascareta i respectant la distància de seguretat.

L’horari d’obertura serà les tardes de dilluns a dijous de 17 a 20 h i els matins de divendres de 10 a 13 h. Tanmateix, la biblioteca de Santa Eulàlia també ha anunciat que amplia el termini de retorn dels documents en préstec fins al 31 de juliol.

Arxivat a: General
Biblioteca de Santa Eulàlia