Portada > Actualitat > Notícies > Reobren els centres educatius de Santa Eulàlia coincidint amb l’inici de la fase 2

Reobren els centres educatius de Santa Eulàlia coincidint amb l’inici de la fase 2

08/06/2020

Avui s'han reprès les classes a l’IES La Vall del Tenes i a partir de demà ho faran les escoles Ronçana i Sagrera

Amb l’entrada a la fase 2 de la desescalada, Santa Eulàlia ha reobert avui els seus centres educatius després de gairebé 3 mesos de tancament arran de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19. L’institut La Vall del Tenes ha acollit 45 alumnes de 2n de batxillerat, distribuïts en tres aules diferents, que a principis de juliol s’examinaran a les proves de selectivitat. De fet, les classes presencials d’aquests estudiants duraran fins al proper 26 de juny. En aquest primer dia de retorn a l’aula, s’han vist imatges poc habituals com l’ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic abans d’entrar a classe, o la separació entre alumnes dins de l’aula per assegurar la distància de seguretat pertinent.

Per altra banda, les escoles Ronçana i Sagrera reprendran l’activitat a partir de demà dimarts. De fet, ho haurien d’haver fet avui per acollir als alumnes d’educació infantil (P3, P4 i P5) però cap dels dos centres ho ha fet al no haver rebut cap sol·licitud de famílies amb infants.

La situació amb els alumnes de 6è de primària és diferent. A l’escola Ronçana, a partir de demà assistiran 5 alumnes sobre 60 possibles, amb classes dimarts i dijous de 9 a 11 h. Aquest centre, a més a més, ofereix tutories individualitzades de forma presencial als alumnes de 1r a 5è de primària. A l’escola la Sagrera, el centre reprendrà les classes presencials amb 42 alumnes de 49 possibles, separant-se en quatre grups, on dos vindran dimarts i dijous i els altres dimecres i divendres, de 10 a 12 h. Les classes d’ambdós centres escolars de primària duraran fins al 19 de juny i seran un complement a les classes telemàtiques que se seguiran fent. De fet, l’objectiu d’aquestes classes presencials és establir un espai per a resoldre dubtes i reprendre mica en mica el contacte amb companys i professorat.

Per últim, referent a l’escola bressol municipal l’Alzina, aquest centre ha ofert la seva reobertura a les famílies amb infants de 1 a 3 anys, però cap d’aquestes ha sol·licitat el seu servei. Aquest centre, igual que cada any, finalitzarà el curs escolar el tercer divendres de juliol.

Arxivat a: General
Reobertura de l'institut La Vall del Tenes
Reobertura de l'institut La Vall del Tenes
Reobertura de l'institut La Vall del Tenes