Portada > Actualitat > Notícies > L’escola bressol municipal l’Alzina reobre les seves portes a partir de dilluns

L’escola bressol municipal l’Alzina reobre les seves portes a partir de dilluns

18/06/2020

El centre podrà acollir un màxim de 33 infants com a mesura de seguretat per la pandèmia de la Covid-19

Després que els centres educatius de primària (escola Sagrera i Ronçana) i l’IES Vall del Tenes obrissin les seves portes el passat 8 de maig, aquest proper dilluns, dia 22 de juny, serà el torn de l’escola bressol municipal l’Alzina. Aquest centre oferirà els seus serveix

El centre podrà acollir una capacitat màxima de 33 infants i 9 per a dinar. Fins a dia d’avui, l’escola ha rebut la sol·licitud de 7 infants per reincorporar-se a l’Alzina a partir de dilluns. L’escola acollirà els infants en horari de matí (de 8:15 a 12:00 h), tot i que l’entrada dels nens i nenes es farà de forma esglaonada en franges de 20 minuts, com a mesura de seguretat. Tanmateix, hi haurà una sola aula amb una única mestra per al grup.

Amb tot, l’escola bressol facilita el protocol que se seguirà a partir de dilluns per tal d’extremar al màxim les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19. Pots consultar-lo en el document adjunt a aquesta pantalla.

Arxivat a: General
Escola bressol municipal l'Alzina

Arxius adjunts