Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament presentarà durant el ple d'aquest dijous el Pla d'Acció per pal·liar els efectes de la Covid-19 al municipi

L'Ajuntament presentarà durant el ple d'aquest dijous el Pla d'Acció per pal·liar els efectes de la Covid-19 al municipi

22/06/2020

El document ha comptat amb les aportacions dels grups de l'oposició i d'alguns agents socioeconòmics

La sala Pau Casals de la Biblioteca acollirà un ple ordinari aquest dijous, dia 25 de juny, a les 7 de la tarda, en substitució del que s'havia de celebrar el passat mes de març i que va quedar posposat per la crisi sanitària del coronavirus. El punt més destacat del plenari serà l'aprovació, si s'escau, del Pla d'Acció per combatre els efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19. Aquest pla, que ha comptat amb les aportacions dels grups de l'oposició i d'alguns agents socioeconòmics del poble, comptarà amb accions de tipus material, econòmic i social que s’agrupen en diversos àmbits de treball.

A banda d'aquest punt de l'ordre del dia, el ple tractarà altres temes que els pots consultar en el document adjunt a aquesta pantalla.

Cal recordar que el ple estarà obert al públic tot i que, excepcionalment, caldrà demanar cita prèvia per poder assistir, ja que es permetrà un aforament màxim de 10 persones. En tot moment se seguiran les mesures de seguretat pertinents i es recomana l’ús de mascareta i guants. Per assistir com a públic caldrà enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), afegint el nom i cognom de la persona interessada.

Arxivat a: General
La Biblioteca de Santa Eulàlia acollirà un nou ple ordinari

Arxius adjunts