Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia presenta un programa de Festa Major ‘alternatiu’ adaptat a les circumstàncies del moment

L’Ajuntament de Santa Eulàlia presenta un programa de Festa Major ‘alternatiu’ adaptat a les circumstàncies del moment

13/07/2020

Tots els actes seran a l’aire lliure i s’hauran de respectar les mesures de seguretat pertinents

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana presenta el programa ‘alternatiu’ de Festa Major, adaptat a les circumstàncies del moment. Un programa reduït que pretén garantir totes les mesures de seguretat pertinents per evitar la Covid-19. És per això que tots els actes tindran lloc a l’aire lliure.

Entre els actes, un total de 17, es troba un doble sessió de cinema a la fresca, espectacles infantils amb titelles i trapezi, havaneres, torneig de mini tennis, bingo musical on line, una masterclass de zumba, un vermut jazz musical i una sortida amb Santa Eulàlia Camina. Com a activitat final, l’Ajuntament ha organitzat un castell de focs d’artifici.

A més a més, Canal SET se suma a la festa major oferint el pregó de Festa Major de forma televisada, organitzant un concurs de kahoot per Instagram i oferint un resum de tots els actes celebrats en un especial que s’emetrà el diumenge 26 de juliol.

Qui també se suma a la programació és Ronçana Comerç Actiu, que convida a tots els ciutadans a ser curiosos i trobar l’objecte perdut.

Referent al Joc dels Colors, que enguany celebrava 25 anys, aquest s’ha reinventat com a 24+1 i els Cocos organitzaran diferents proves a través de les xarxes socials per tal de mantenir viu l’esperit de la Festa Major.

Entre les mesures de seguretat de caràcter obligatori consten:

- Ús obligatori de la mascareta.

- Seients individuals. Està prohibit dur cadires o similars.

- Desinfecció de mans a l’entrada del recinte.

- Cal mantenir la distància física de seguretat de 2 metres.

Podeu consultar el programa complet en el document adjunt a aquesta pantalla.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia informa que la realització d'aquestes activitats queda subjecte a la situació sanitària del moment, i que l'organització es reserva el dret de suspendre-les o canviar-ne el format.

Arxivat a: General
Festa Major 2020

Arxius adjunts