Portada > Actualitat > Notícies > CatSalut informa d'un lleu repunt dels casos de COVID-19 a la regió Metropolitana Nord

CatSalut informa d'un lleu repunt dels casos de COVID-19 a la regió Metropolitana Nord

17/07/2020

L'Ajuntament fa una crida a extremar les mesures de seguretat als espais públics

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui un informe de l'evolució dels casos de COVID-19 a la regió sanitària Metropolitana Nord. Segons les dades que mostra el text, es pot observar que en la darrera setmana s'han detectat un total de 22 nous casos de coronavirus al Vallès Oriental, tot i que a la Vall del Tenes no se n'ha detectat cap.

A tota la regió es van produir 36 hospitalitzacions el passat dimecres 15 de juliol de les 46 registrades durant tota la setmana. Tot i això, el mateix informe diu que "les dades disponibles de noves hospitalitzacions per SARS-Cov2 poden estar sotmeses a fluctuacions sobtades per problemes de registre. Aquestes situacions es poden detectar perquè s’observa un increment sobtat de casos en un dia que no persisteix en el temps. En canvi, si els increments són graduals o persisteixen en el temps poden indicar un cas de rebrot".

L'Ajuntament de Santa Eulàlia fa una crida a extremar les precaucions i a seguir les mesures de seguretat als espais públics, especialment aquests propers dies on s'hi celebraran actes de Festa Major. Aquests actes podrien veure's modificats o suspesos si la situació santiària així ho requerís.  

Podeu trobar l'informe adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: General
Informe CatSalut
Mesures de seguretat pels actes de Festa Major

Arxius adjunts