Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia tanca pel positiu en COVID-19 d'una persona treballadora

El CAP de Santa Eulàlia tanca pel positiu en COVID-19 d'una persona treballadora

28/07/2020

L'Institut Català de la Salut ha donat l'ordre de tancar el centre aquest matí i ha confirmat que no hi ha cap cas detectat de COVID-19 al poble

Aquest migdia s'ha confirmat un postiu entre la plantilla de persones treballadores del CAP de Santa Eulàlia. El Departament de Salut i l'ICS, els responsables del centre d'atenció primària, han dictat el seu tancament seguint el protocol establert i fins a normalitzar la situació entre el personal. 

A partir d'avui, les visites i urgències s'atendran al CAP de Bigues i Riells en horari de matins i al CAP de La Cruïlla en horari de tarda. Caldrà demanar hora abans d'anar presencialment a cap dels dos centres. Per a qualsevol consulta podeu trucar 061 o demanar hora de visita a través del formulari online de l'Institut Català de la Salut.

CatSalut informa que actualment no hi ha cap cas positiu detectat de COVID-19 a Santa Eulàlia de Ronçana. L'Ajuntament fa una crida a seguir les mesures de seguretat.

El centre ubicat al Rieral estrenava aquesta setmana les noves portes automàtiques que s'hi van instal·lar els darrers dies.

 -- Estem treballant per ampliar aquesta informació --

Arxivat a: General
CAP tancat

Arxius adjunts