Portada > Actualitat > Notícies > Punts de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest dijous, 30 de juliol

Punts de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest dijous, 30 de juliol

28/07/2020

Serà l'última sessió de ple abans de les vacances d'agost

El pròxim dijous, 30 de juliol, a les 19h de la tarda tindrà lloc una sessió ordinària de ple a la sala Pau Casals de la Bilbioteca-Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. Dins l'ordre del dia, es tractaran un total de deu punts, entre els que hi destaca una moció sobre la "Modificació parcial de la disposició transitòria de l’Ordenança fiscal 1 Impost sobre el Bens Immobles per a l’exercici 2020", que afectarà a les bonificacions de plaques solars.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb tots els punts de l'ordre del dia que es tractaran aquest dijous.

Biblioteca

Arxius adjunts