Portada > Actualitat > Notícies > El Casal d'Avis celebra el seu 30è aniversari en el Dia Internacional de la Gent Gran

El Casal d'Avis celebra el seu 30è aniversari en el Dia Internacional de la Gent Gran

01/10/2020

La Regidoria de Gent Gran felicita el casal amb una carta i un diploma

Avui, 1 d’octubre, és el Dia Internacional de la Gent Gran, i des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana adrecem una felicitació a totes les persones grans del nostre municipi. Les persones de tercera edat son un dels patrimonis més importants que tenim a la nostra societat. És per això que aquest any també vam voler dedicar el calendari municipal a la vellesa, per retre homenatge a tota una generació de persones que han treballat durant anys per construir la societat en la que vivim actualment.

A més a més, aprofitem per felicitar al Casal d’Avis de Santa Eulàlia, que avui celebra el seu 30è aniversari. La Regidora de Gent Gran, Mònica Pons, ha adreçat una carta i un diploma a l’entitat per la seva tasca imprescindible pel municipi durant aquests trenta anys de trajectòria.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental, que està coordinat pel Consell Comarcal, ha volgut participar en aquesta Diada, amb la creació d’un vídeo on reivindica la seva participació en la societat, una societat que sigui apta per a totes les edats, on es respectin els drets de les persones de qualsevol edat i l’envelliment digne sigui una realitat.

El dret a l’habitatge, a la formació, l’erradicació de l’edatisme (discriminació per raó de l’edat), la salut de qualitat, la prevenció de la soledat no desitjada... són alguns dels reptes que han volgut plasmar en aquest vídeo que pretén arribar al màxim nombre de persones possibles per conscienciar de la importància de donar veu a les persones grans i d’instar a la participació en la consecució d’aquests objectius.

Participa i decideix!!! És una crida a la ciutadania per una conscienciació social i sensibilització vers les persones grans. Clicant el següent enllaç podreu accedir al vídeo en qüestió.

Arxivat a: General
El Casal d'Avis, en l'ofrena floral del 2019