Portada > Actualitat > Notícies > La 8a edició dels Premis Tardor se celebrarà en un format adaptat a la situació actual

La 8a edició dels Premis Tardor se celebrarà en un format adaptat a la situació actual

20/10/2020

En un format atípic, els Premis Tardor d'enguany es podran seguir a través de Canal SET

Els Premis Tardor 2020 se celebraran aquest any, en un format adaptat a les circumstàncies, el proper dissabte 28 de novembre. No hi haurà sopar presencial, però la gala estarà enregistrada i es podrà seguir aquell dia a partir de les 22h a través de Canal SET. La 8a edició dels premis distingirà les persones i el teixit associatiu destacades durant l'últim any a Santa Eulàlia.

Des de l'Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu, juntament amb el director del certamen, Josep Ciurans, s'està treballant en una proposta que, mantenint les mesures de seguretat i la distància social, es pugui desenvolupar al Centre Cívic La Fàbrica, tot i que només amb el públic indispensable. Per la seva banda, Ronçana Comerç Actiu promourà que els restauradors del poble, que cada any preparen el menú de la gala, cuinin diversos plats per emportar. D'aquesta manera, qui ho vulgui podrà sopar a casa seguint el lliurament dels premis per la petita pantalla.

Com cada any, comptem amb la participació de la ciutadania: podeu contestar l'enquesta en aquest enllaç per proposar entitats, persones i empreses que mereixin ser nominades als Premis Tardor.

Arxivat a: General
Premis Tardor
Premis Tardor
Premis Tardor