Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament posa en marxa un estudi de seguretat viària arran de l'accident del passat dimarts a la Carretera de Barcelona

L'Ajuntament posa en marxa un estudi de seguretat viària arran de l'accident del passat dimarts a la Carretera de Barcelona

22/10/2020

L'estudi es centrarà en la seguretat de la cruïlla de la Carretera de Barcelona amb els carrers Lluís Companys i Pi Gros

El passat dimarts dia 20 d'octubre, cap a les 12 del migdia, es va produir un accident a la cruïlla de la carretera de Barcelona amb els carrers Lluís Companys i Pi Gros. En el sinistre s'hi van veure implicats dos vehicles i la topada va requerir la intervenció de tres vehicles dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies, un helicòpter medicalitzat i diversos dispositius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil. 

Arran de l'accident l'Ajuntament està recopilant les dades de sinistralitat d'aquest punt per tal de requerir a la Diputació de Barcelona, que és qui té la titularitat de la carretera de Barcelona, que faci un estudi sobre la seguretat d'aquest encreuament

Amb tot, s'espera poder millorar la seguretat viària en aquesta zona del municipi.

Arxivat a: General
Imatge d'un dels vehicles sinistrats