Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament entrega un estoig porta-mascaretes a la comunitat educativa

L'Ajuntament entrega un estoig porta-mascaretes a la comunitat educativa

23/10/2020

El rebran alumnes del municipi de P3 a 2n de Batxillerat, així com el personal docent i no docent dels centres educatius

Tot l'alumnat de Santa Eulàlia dels 3 als 17 anys, així com el personal docent i no docent de les escoles, disposarà d'un estoig porta-mascaretes per guardar-les de forma segura. L'Ajuntament ha repartit els porta-mascaretes a les escoles per a tot l'alumnat que estudia a les escoles municipals i a les cases per a l'alumnat resident a Santa Eulàlia que estudia fora del municipi. És un estoig hidròfug, confeccionat amb tela no teixida TNT. A més, inclou una franja blanca per poder-hi escriure el nom.

Després de molts mesos allunyats de les aules, l'inici del nou curs escolar ha estat estrany, amb l'ús obligatori de la mascareta durant tota la jornada lectiva. Per això, alumnat, famílies i escoles han fet un esforç per adaptar-se a les noves normes higièniques i de seguretat per garantir l'obertura de portes dels centres.

Arxivat a: General
Porta mascaretes