Portada > Actualitat > Notícies > Quatre grups escolars confinats a Santa Eulàlia, que registra un índex de risc molt alt

Quatre grups escolars confinats a Santa Eulàlia, que registra un índex de risc molt alt

28/10/2020

La situació sanitària empitjora al municipi amb 26 casos positius en la darrera setmana

Situació molt greu de contagis a Santa Eulàlia. En la darrera setmana s'han registrat 26 casos positius, fet que situa l'índex de risc entre els 780 i els 930 punts, indicatiu de risc molt alt de rebrot.

Aquesta situació ha estat la que ha provocat que quatre grups escolars del municipi s'hagin hagut de confinar: dos a l'Institut La Vall del Tenes, un a l'Escola La Sagrera i un altre a l'Escola Bressol L'Alzina. En tots els casos es tracta del positiu d'una única persona.

Els infants de l'EB L'Alzina van realitzar-se el PCR ahir a Granollers. En aquests moments s'està a l'espera que el Servei de Vigilància Epidemiològica concreti quan es poden realitzar les proves PCR a la resta d'alumnat dels altres tres grups. L'Ajuntament de Santa Eulàlia cedirà el Centre Cívic La Fàbrica per fer aquestes proves amb la intenció de garantir les mesures de seguretat i evitar la saturació dels centres de salut.

Amb tot, Santa Eulàlia registra 142 positius des de l'inici de la pandèmia, a més a més de 1.255 casos sospitosos. 

L'Ajuntament fa una crida a tota la població a extremar les mesures d'autoprotecció i reduir el contacte social. De la mateixa manera, s'encoratja a totes les empreses a fomentar el teletreball entre el seu personal. Finalment, s'insta a tot el veïnat a seguir les mesures establertes pel pla PROCICAT.

Trobareu, adjunt a aquesta notícia, una infografia amb informació sobre les quarantenes amb infants.

Arxivat a: General
Situació Covid-19
Consells quarantena infants