Portada > Actualitat > Notícies > Restauració i centres de bellesa i estètica ja poden sol·licitar els ajuts que atorga la Generalitat

Restauració i centres de bellesa i estètica ja poden sol·licitar els ajuts que atorga la Generalitat

28/10/2020

La quantia de la subvenció és d'un màxim de 1.500 euros per sol·licitant

A partir d'avui dimecres, 28 d'octubre, ja es poden sol·licitar els ajuts per a les activitats de restauració i els centres de bellesa i estètica. Les subvencions s'adrecen a autònoms i pimes que es dediquin a activitats de restauració o siguin titulars d'un centre d'estètica i bellesa que s'hagin vist obligats a tancar per les mesures de salut pública per a la contenció de la pandèmia. Les activitats de restauració inclouen bars, restaurants i cafeteries, també aquells que estan dins d'un establiment col·lectiu com centres comercials o mercats municipals.

Les subvencions seran d'un màxim de 1.500 euros per sol·licitant per a despeses realitzades de l'1 de gener al 31 de desembre de 2020. Es poden presentar les sol·licituds fins dimarts 17 de novembre o fins exhaurir la dotació pressupostària.

El tràmit telemàtic es pot fer a través del web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Arxivat a: General
Ajuts restauració i centres de bellesa