Portada > Actualitat > Notícies > 102 comandes en els primers sis mesos de la central de compres d'EPIs

102 comandes en els primers sis mesos de la central de compres d'EPIs

12/11/2020

Ronçana Comerç Actiu i l'Ajuntament la van crear per ajudar als negocis locals a garantir les mesures d'higiene

Ronçana Comerç Actiu (RCA), en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, va posar en marxa al maig una central de compres d'EPIs per ajudar el sector comercial de Santa Eulàlia arran de la pandèmia de la Covid-19. En els primers sis mesos del servei - cinc mesos d'activitat, ja que a l'agost no va estar operatiu - la central de compres ha rebut 102 comandes per part de 39 empreses, tant associades com no associades a RCA.

El producte més demandat ha estat el gel higienitzant, del qual se n'han comprat més de 200 litres: 61 ampolles de 500ml, 31 garrafes de 5l i 28 bosses de loció pel dispensador de 800ml. Les mascaretes també han estat un dels productes més destacats. La central de compres ha encarregat 62 caixes de 50 unitats de mascaretes quirúrgiques (un total de 3.100 unitats) i 526 mascaretes FFP2. A més, les empreses de Santa Eulàlia han comprat 35 caixes de guants, 24 unitats de desinfectant de superfícies, 23 unitats de desinfectant de terra i 18 dispensadors. L'Ajuntament de Santa Eulàlia ha col·laborat en aquest projecte subvencionant una part del cost del "lot inicial d'higiene", que incloia desinfectant de superfícies, desinfectant de terres, dispensador de gel de paret i bossa de loció hidroalcohòlica per aquest dispensador. En aquests mesos, l'Ajuntament ha subvencionat 16 d'aquests lots.

A partir d'ara, l'Ajuntament regalarà un dispensador de paret a tots aquells qui facin una compra superior a 20 euros a la central de compres. A part, el negoci haurà de comprar la bossa de loció hidroalcohòlica pel dispensador.

L'objectiu de la central de compres és garantir la higiene sanitària a tots els locals comercials del poble amb productes homologats pel Ministeri de Salut i facilitar-ne la compra centralitzant la gestió.

Adjunt a aquesta pantalla, hi trobareu la relació de preus actualitzada. Les empreses interessades en adherir-se a la iniciativa poden fer les comandes a través d'aquest enllaç. Per a més informació, podeu contactar amb RCA a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General
Central de compres

Arxius adjunts