Portada > Actualitat > Notícies > Ajut econòmic de 8.000 euros al Banc d'Aliments de Càritas Parroquial

Ajut econòmic de 8.000 euros al Banc d'Aliments de Càritas Parroquial

13/11/2020

Des de gener de 2020 fins el mes de novembre ha augmentat un 65% el nombre de persones beneficiàries del servei

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana aprova un ajut econòmic a Càritas Parroquial pel Banc d’Aliments per un import de 8.000 euros per tal d'assistir a totes les famílies que estan atenent. La situació de crisi creada per la pandèmia de la COVID-19 està tenint un efecte de precarització dels col·lectius més vulnerables, ja sigui per la reducció d'ingressos de les persones que han perdut la feina o perquè han vist dràsticament disminuït el volum d'activitat, o per l'especial incidència que té en els col·lectius amb més fragilitat, que presenten malalties cròniques o manca d'integració sociolaboral.

El Banc d'Aliments de Càritas, creat a l'abril de 2009, distribueix aliments bàsics (arròs, pasta, llet, llegums, productes d'higiene...) a famílies derivades de serveis socials que compleixin els requisits per ser-ne beneficiaris. Derivat de la crisi d'aquest any, al 2020 ha augmentat un 65% el nombre de persones beneficiàries respecte el mes de gener, passant de 63 (17 famílies) a 104 (29 famílies).

Aquest és el segon ajut enguany de l'Ajuntament al Banc d'Aliments, ja que al mes de juny es va fer una altra aportació de 3.000 euros per donar resposta a l'increment de la demanda del servei durant els mesos de maig i juny.

Arxivat a: General
Protecció Civil
Beneficiaris per mes 2020