Portada > Actualitat > Notícies > Salut prorroga les restriccions actuals fins el 23 de novembre

Salut prorroga les restriccions actuals fins el 23 de novembre

13/11/2020

Els centres d'estètica podran obrir de manera individual a partir de demà dissabte

El Govern de la Generalitat de Catalunya prorroga les mesures vigents per a la contenció de la pandèmia durant 10 dies, fins el 23 de novembre. Els centres d'estètica, però, podran obrir de manera individual a partir d'aquest dissabte.

A les mesures que estaven en marxa actualment s'hi inclouen restriccions als actes religiosos, que no podran superar les 100 persones i el 30% de l'aforament. Així mateix, es prorroga el confinament nocturn (de les 22h a les 6h) i el confinament perimetral els caps de setmana (de divendres a les 6h a dilluns a les 6h), amb les excepcions aprovades.

El 23 de novembre està previst que es reprenguin activitats a l'exterior i es permetrà l'obertura de terrasses de bars i restaurants.

Podeu consultar totes les mesures i les excepcions en cada cas a la pàgina web de Canal Salut.

En adjunt a aquesta pantalla hi podeu trobar el Certificat d'Autorresponsabilitat de desplaçament que heu de portar degudament complimentat en cas que us hàgiu de desplaçar fora dels límits i/o dels horaris marcats.

Arxivat a: General
Renovació mesures
30 d'octubre de 2020

Arxius adjunts