Portada > Actualitat > Notícies > Oportunitat Covid, un nou programa de Canal Set per a la gent gran

Oportunitat Covid, un nou programa de Canal Set per a la gent gran

18/12/2020

L'educador social Eduard Verge ofereix diferents eines per afrontar la situació actual

Cada dilluns, després del SET Informa, Canal Set emet un nou programa d'"Oportunitat Covid", per convertir el repte de la pandèmia en oportunitat. Presentat per l'educador social i gerontòleg Eduard Verge, el programa ofereix diferents eines a les persones grans per afrontar la situació actual.

La iniciativa sorgeix del pla de mesures engegat per l'Ajuntament de Santa Eulàlia davant la pandèmia. La gent gran és el col·lectiu més vulnerable, tant per salut com perquè han d'estar al més aïllats possible, i sobretot aquelles persones que viuen soles han patit les conseqüències de la Covid-19. Per això, aquestes càpsules ofereixen suport a aquest col·lectiu, el qual s'ha trobat que no pot assistir a activitats i trobades del casal o d'altres entitats.

Eduard Verge tractarà un total de set temes, que es podran veure per la televisió i també al canal de Youtube de Canal Set. El programa pretén donar eines per trobar oportunitats al moment actual i oferir alternatives d'activitats per fer a casa. La iniciativa té per objectiu, sobretot, la prevenció i l'acompanyament a la gent gran.

Arxivat a: General
Gent gran i Canal Set