Portada > Actualitat > Notícies > Salut comença a vacunar els residents i el personal de la Llar d'Avis Santa Eulàlia

Salut comença a vacunar els residents i el personal de la Llar d'Avis Santa Eulàlia

08/01/2021

Santa Eulàlia és el primer municipi de la Vall del Tenes a rebre la vacuna de la Covid-19

La Llar d'Avis Santa Eulàlia ha estat la primera residència de la Vall del Tenes a rebre la vacuna contra la Covid-19. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va vacunar ahir dijous amb la primera dosi de la vacuna a una trentena de persones, entre residents i personal del centre.

La llar d'avis La Vall, l'altra residència del municipi, està a l'espera de rebre el comunicat de Salut per començar a vacunar els residents i el personal, però es preveu que l'avís arribi en els propers dies.

Imatge d'arxiu: font CCMA

Arxivat a: General
Vacuna Covid-19