Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa la nova Oficina d'Atenció Ciutadana

Es posa en marxa la nova Oficina d'Atenció Ciutadana

28/01/2021

L'OAC es trasllada a una sala més gran a l'entrada del mateix Ajuntament per oferir un millor servei a la ciutadania

La nova Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ja ha entrat en funcionament i ara es troba a una sala renovada a l'entrada del mateix Ajuntament. L'espai actual és més gran que l'utilitzat fins ara i permet oferir un millor servei a la ciutadania, respectant les distàncies i les mesures higièniques adequades.

A l'entrada de l'Ajuntament s'hi ha habilitat una sala d'espera que dona accés a la pròpia OAC, a la qual s'hi pot trobar una taula i cadira on emplenar documentació, de ser necessari, i tres punts d'atenció a la ciutadania. Actualment, estan en marxa dos d'aquests punts, però està previst que durant l'any s'incorpori una tercera persona per ampliar el servei. Les noves instal·lacions permeten oferir un millor i més còmode servei a la ciutadania, ja que ofereixen un espai més ampli i accessible.

L'horari de l'OAC és de dilluns a divendres de 8 a 14h i dijous també a la tarda, de 16 a 19h (excepte el mes d'agost). Actualment cal demanar cita prèvia.

Arxivat a: General
OAC
OAC
OAC
OAC