Portada > Actualitat > Notícies > El PROCICAT aprova la mobilitat comarcal a partir del proper dilluns

El PROCICAT aprova la mobilitat comarcal a partir del proper dilluns

05/02/2021

S'allarguen els horaris a l'hostaleria i es permet reprendre en part l’activitat presencial en el primer curs universitari

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar ahir la revisió de les mesures de prevenció i control de la pandèmia vigents fins el moment, amb petites modificacions que entraran en vigor el proper dilluns 8 de febrer i s'allargaran dues setmanes, fins al 22 de febrer.

- Mobilitat: el confinament serà de perímetre comarcal i no municipal com fins ara. De tota manera, la mobilitat laboral només està permesa quan no es pot teletreballar i les activitats socials segueixen sent de com a màxim 6 persones de no més de dues bombolles de convivència.

- Restauració: s’amplien els horaris d’obertura. Tant les terrasses com a l’interior, podran obrir de 7.30h a 10.30h i de 13h a 16.30h. En la resta d’horaris, poden seguir funcionant per a recollida o per a lliurament a domicili.

- Llibreries: podran obrir el cap de setmana.

- Universitats: la docència universitària teòrica seguirà en format virtual, a excepció del primer curs, en què es podrà reprendre parcialment l’activitat presencial.

- Àmbit esportiu: els equipaments en espais tancats podran obrir amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta. Els espais esportius a l’aire lliure romanen oberts amb un aforament del 50% i control d’accés. Es podran reprendre les competicions que donen accés a categories estatals.

Es manté el 30% de l’aforament pel petit comerç, que ha de romandre tancat el cap de setmana; també seguiran tancats els centres comercials i els establiments de centres comercials de més de 400 m2.

Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d’exposicions continuen oberts a la meitat del seu aforament.

Arxivat a: General
Mesures 8 febrer
Mesures 8 febrer