Portada > Actualitat > Notícies > Dilluns es posa en marxa la línia de bus Vall del Tenes - UAB

Dilluns es posa en marxa la línia de bus Vall del Tenes - UAB

11/02/2021

La línia cobreix els fluxos de mobilitat amb la universitat en les franges de matí, migdia i tarda

El proper dilluns 15 de febrer s'inicia el servei de la línia de bus que uneix la Vall del Tenes amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la qual es va presentar fa unes setmanes però es mantenia aturada fins que es reprenguessin les classes presencials a les universitats.

La línia Vall del Tenes - UAB parteix de les parades i experiència del Bus Exprés, doncs el Corredor del Tenes té un funcionament excel·lent i amb una puntuació molt alta dels seus usuaris.

El servei comença amb una configuració senzilla amb l’objectiu de cobrir els fluxos de mobilitat amb la UAB en les franges de matí, migdia i tarda, amb uns horaris similars a d’altres línies que connecten amb la universitat que ja estan en funcionament i amb molt bona acceptació per l’alumnat universitari que les utilitza.

Tot i això, aquesta línia està pensada en la mobilitat preexistent abans de la pandèmia, amb el compromís d’ajustament en aquesta represa de les classes si hi ha canvis en l’activitat lectiva al mon universitari.

Adjunt a aquesta pantalla hi trobareu els horaris del servei.

Arxivat a: General
Servei bus UAB

Arxius adjunts