Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica acull la campanya de vacunació a la gent gran contra la Covid-19 a Santa Eulàlia

La Fàbrica acull la campanya de vacunació a la gent gran contra la Covid-19 a Santa Eulàlia

07/04/2021

Des d’avui, el Centre Cívic albergarà les vacunacions els dimecres per tal de reforçar el Centre d’Atenció Primària del Rieral

L’Ajuntament de Santa Eulàlia cedeix el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per tal de dur a terme la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Santa Eulàlia. L’equipament acollirà des d’avui, i cada dimecres, totes les vacunacions corresponents al pla de vacunació de Catalunya. D’aquesta manera, s’aconsegueix reforçar el CAP i millorar l’atenció a les persones.

La cita prèvia per a aquestes vacunacions les fa directament el Departament de Salut, contactant per via telefònica amb aquelles persones a qui els correspon la vacuna, segons el seu grup de vacunació i les dosis disponibles dels vaccins. A hores d’ara, les vacunes s’estan administrant a la gent gran. Fins al Centre Cívic s’hi desplaçaran setmanalment dues unitats sanitàries per tal d’administrar la vacuna a les persones citades. A l'exterior de La Fàbrica s'hi han situat diverses cadires perquè, un cop vacunades, les persones s'hi esperin entre 10 i 15 minuts per tractar qualsevol reacció que pogués tenir la vacuna.

Per a més informació sobre la campanya de vacunació, podeu consultar el web de CatSalut.

Arxivat a: General
Vacuna Covid
Vacuna Covid
Vacuna Covid
Vacuna Covid