Portada > Actualitat > Notícies > Acte d'homenatge a Eulàlia Duran Molins pel seu centenari

Acte d'homenatge a Eulàlia Duran Molins pel seu centenari

26/04/2021

La veïna de Santa Eulàlia, que sempre ha participat de la vida del municipi, gaudeix de bona salut

Aquest diumenge 25 d'abril, va tenir lloc l'acte de celebració del centenari d'Eulàlia Duran Molins, nascuda l'any 1921. Eulàlia va néixer al poble i sempre ha residit a la mateixa casa familiar. Va estudiar a l'escola La Sagrera i tota la vida ha participat de les festes i activitats de Santa Eulàlia de Ronçana, així com dels actes religiosos que s'han celebrat al municipi. Soltera i sense fills, Eulàlia gaudeix d'una bona salut i encara fa ganxet, llegeix, cuina i fa la compra.

Eulàlia va rebre un obsequi i un ram de flors per part de l'alcalde Francesc Bonet i la regidora de Gent Gran, Mònica Pons. Tot i les restriccions per la Covid-19, la família de l'Eulàlia la va acompanyar en el seu aniversari i la van poder felicitar a l'aire lliure i amb les mascaretes posades.

Arxivat a: General
Centenari Eulàlia
Centenari Eulàlia