Portada > Actualitat > Notícies > Pinedes, Can Maspons, Trackdance, Can Juli i Helen Doron ofereixen activitats infantils per a l'estiu

Pinedes, Can Maspons, Trackdance, Can Juli i Helen Doron ofereixen activitats infantils per a l'estiu

03/05/2021

Les famílies de Santa Eulàlia podran escollir entre les diferents ofertes de lleure, esportives, de natura, de música i dansa i anglès

Cinc entitats i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana ofereixen enguany diferents casals d'estiu per a infants. Les famílies podran triar entre activitats de lleure, esportives, de natura i aventura, de música i arts escèniques i anglès. Tots els casals d'estiu es duran a terme seguint les mesures i protocols Covid.

El casal de Pinedes Castellet ofereix activitats esportives i lúdiques en anglès, com tennis, pàdel, bàsquet, volei, jocs esportius i populars, gimcanes i manualitats. Els Mummis de Can Maspons faran un casal de natura i aventura, i el Casalart de Trackdance se centrarà en activitats de dansa, teatre, música i acrobàcies, així com jocs, excursions pel poble i arts plàstiques. Can Juli organitza un casal d'estiu amb esports, manualitats, jocs, una zona d'aventura, ball i piscina per als infants de 4 a 8 anys i un campus esportiu per als nens i nenes de 8 a 14 anys. El Little Safari Summer de Helen Doron girarà al voltant de jocs i activitats en anglès.

Trobareu en adjunt a aquesta notícia la informació detallada de cada casal d'estiu. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar directament amb l'organització.

Casals d'estiu

Arxius adjunts