Portada > Actualitat > Notícies > Un grup del Centre Ocupacional d'Apindep visita l'Ajuntament

Un grup del Centre Ocupacional d'Apindep visita l'Ajuntament

24/05/2021

Els nois i noies van fer una entrevista a l'alcalde Francesc Bonet, qui els va explicar el funcionament del Consistori

El passat dijous, 20 de maig, un grup d'una quinzena de joves del Centre Ocupacional d'Apindep va visitar l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i va entrevistar a Francesc Bonet per saber com funciona un Ajuntament i què vol dir ser alcalde d'un municipi.

Els nois i noies d'Apindep van recórrer les instal·lacions del Consistori per conèixer les diferents àrees de l'Ajuntament i descobrir la feina de les persones que hi treballen.

Apindep Ronçana Sccl és una cooperativa de consum i usuaris de caràcter social i sense ànim de lucre que ofereix serveis a la dependència, i està formada per persones amb diversitat funcional i familiars de primer i segon grau.

El centre ocupacional d'Apindep és un equipament d'acolliment diürn que ofereix atenció rehabilitadora i habilitadora a persones amb diversitat funcional, especialment el què en se'n diu discapacitat intel·lectual en edat laboral. L'objectiu és capacitar les persones beneficiàries perquè aconsegueixin la màxima integració social.

Arxivat a: General
Visita APINDEP
Visita APINDEP