Portada > Actualitat > Notícies > El primer equip del Club Esportiu Santa Eulàlia es proclama campió de lliga i torna a 3a Catalana

El primer equip del Club Esportiu Santa Eulàlia es proclama campió de lliga i torna a 3a Catalana

09/06/2021

El Cadet també guanya la lliga i puja a 1a

Després de dues temporades marcades per la pandèmia, el primer equip del Club Esportiu Santa Eulàlia puja de categoria i torna a 3a Catalana. L'equip va guanyar el partit del cap de setmana, proclamant-se campió de lliga i celebrant l'ascens. David Garcia, president del CE Santa Eulàlia, explica que "al llarg de la temporada el grup va seguir junt i molt actiu, fent entrenaments individuals i en equip quan les restriccions ho permetien". Aquesta constància s'ha traduït en els resultats, ja que han guanyat tots els partits i, de fet, s'han proclamat campions una jornada abans d'acabar la lliga.

Garcia assegura que tot el club està "molt content" perquè considera l'ascens molt merescut. El president afirma: "L'any passat ens vam quedar a les portes de pujar i aquesta vegada estem molt satisfets perquè 3a és la categoria que ens correspon".

Les celebracions no acaben aquí, ja que el Cadet del CE Santa Eulàlia també s'ha proclamat campió de lliga i puja de categoria fins a 1a.

CE Santa Eulàlia
Cadet CE Santa Eulàlia