Portada > Actualitat > Notícies > Aquest diumenge finalitza el termini per decidir el futur de la Font del Rieral

Aquest diumenge finalitza el termini per decidir el futur de la Font del Rieral

11/06/2021

Les votacions es duen a terme a través de la plataforma Decidim

Aquest cap de setmana acaba el termini per votar les propostes d'usos per a l'equipament de la Font del Rieral. Fins diumenge 13 de juny, la ciutadania major de 16 anys i empadronada a Santa Eulàlia de Ronçana pot votar les tres propostes que més li agradin d'entre les 12 que han superat la validació tècnica i econòmica per part del personal tècnic municipal de les àrees relacionades amb cada proposta.

Les votacions s'efectuen donant suport a través de la plataforma Decidim, on cal donar-se d'alta i on es pot consultar tota la informació tant del procés participatiu com la descripció de cada proposta.

Arxivat a: General
Font del Rieral