Portada > Actualitat > Notícies > Torna la Baixada de Carretons aquest dissabte a la tarda

Torna la Baixada de Carretons aquest dissabte a la tarda

15/07/2021

Al llarg de tot el recorregut, que sortirà del Camí Salve Regina, el públic haurà de mantenir les distàncies i dur la mascareta posada

Aquest dissabte 17 de juliol a les 16.30h començarà la Baixada de Carretons 2021, el primer acte de la Festa Major d'enguany. Després d'alguns anys, Santa Eulàlia torna a acollir la Baixada de Carretons, organitzada pel Punt Jove La Taka i inicialment proposada a l'Assemblea Jove 2021. En aquesta edició, l'activitat compta ja amb una quinzena d'inscrits.

El recorregut tindrà la sortida al Camí Salve Regina i baixarà fins el Camí de Caldes per acabar a la Carretera de la Sagrera, abans d'arribar a la plaça de l'Ajuntament. El públic haurà de mantenir les distàncies, dur la mascareta posada en tot moment i evitar les aglomeracions. Caldrà repartir-se al llarg de tot el recorregut i buscar un lloc alternatiu des d'on veure la baixada en cas que es concentri molta gent en un punt concret i/o quan l'organització o la Policia Local ho requereixin.

El trànsit a la zona es veurà afectat al llarg de tot el dia i els vehicles hauran de seguir les indicacions de l'organització i de la senyalització que es col·locarà en punts determinats. Els vehicles que circulin pels carrers de la part de sobre del recorregut (zona de l'Església i la urbanització Puigdomènech) hauran d'entrar i sortir del poble pel carrer Verge del Pilar, que es convertirà en una via de doble sentit.

Es podrà accedir al pàrquing del punt de trobada a partir de les 15h del dissabte 17 de juliol. Les verificacions dels vehicles (15:30h) començaran una hora abans de l’inici de la baixada. L’esdeveniment finalitzarà a les 20h del mateix dia, sent remolcats els carretons des del punt d’arribada (Ctra. Sagrera) fins al punt de trobada (Pàrquing CEIP La Sagrera).

Podeu consultar la normativa en aquest enllaç.

Arxivat a: General
Baixada de Carretons 2021
Recorregut