Portada > Actualitat > Notícies > El TSJC valida el toc de queda nocturn entre la una i les sis de la matinada des d'avui i fins el 23 de juliol

El TSJC valida el toc de queda nocturn entre la una i les sis de la matinada des d'avui i fins el 23 de juliol

16/07/2021

La mesura s'aplicarà a 161 municipis, entre ells, Santa Eulàlia i tota la Vall del Tenes

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat el toc de queda en aquelles poblacions catalanes de més de 5.000 habitants i amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants els últims set dies. El confinament nocturn serà d'1.00h a 6.00h de la matinada i entrarà en vigor aquesta mateixa nit i almenys fins el 23 de juliol.

En total, són 161 municipis que queden afectats, entre els quals hi ha Santa Eulàlia de Ronçana i tota la Vall del Tenes, així com gran part de les poblacions de la província de Barcelona.

Estaran permesos els desplaçaments d'urgència per assistència sanitària o per anar a la farmàcia, anar o tornar de treballar, realitzar serveis essencials, recollida i cura de menors en cas de pares separats i la cura de mascotes i animals de companyia. Les multes per incompliment de la normativa poden anar entre els 300 i els 6.000 euros.

Arxivat a: General
Mesures 15 juliol 2021
Mesures 15 juliol 2021