Portada > Actualitat > Notícies > A partir del 2 d'agost es pot sol·licitar l'ajut econòmic pel pagament de l'IBI 2021

A partir del 2 d'agost es pot sol·licitar l'ajut econòmic pel pagament de l'IBI 2021

22/07/2021

Destinat a famílies amb dificultats econòmiques, el termini per demanar-lo finalitza el 30 de setembre

La regidoria de Benestar Social, juntament amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, obre la convocatòria d'ajuts econòmics de l'IBI per a famílies amb dificultats econòmiques. El termini per sol·licitar-lo és del 2 d'agost al 30 de setembre, ambdós inclosos, i es pot fer per via telemàtica o presencialment a l'OAC. La subvenció, disponible per sisè any consecutiu, està dotada amb una partida pressupostària de 2.000 euros, tot i que en cas que hi hagi més sol·licituds es pot acabar incrementant.

L'ajut preveu una subvenció del 15% de l'import de l'IBI, amb un màxim de 200 euros. Només se n’atorgarà un per habitatge i poden sol·licitar-lo les persones que compleixin amb els requisits de les bases específiques d’aquest ajut.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases, la instància per fer la sol·licitud i la fitxa per a les dades bancàries.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Arxivat a: General
Ajut IBI 2021

Arxius adjunts