Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia recupera el toc de queda nocturn entre la una i les sis del matí

Santa Eulàlia recupera el toc de queda nocturn entre la una i les sis del matí

29/07/2021

La mesura s'aplicarà a partir d'aquesta mitjanit i serà vigent almenys durant una setmana

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha validat per tercera setmana la proposta del govern de la Generalitat sobre les restriccions de mobilitat entre la una i les sis de la matinada per reduir contagis de la Covid-19. La mesura s'aplicarà a partir d'aquesta mitjanit a 162 municipis, entre els quals hi torna a haver Santa Eulàlia de Ronçana, que havia sortit del llistat la setmana passada.

En total, a Catalunya, n'han sortit 20 municipis i se n'hi han incorporat 17. Al Vallès Oriental, Sant Feliu de Codines deixa de tenir restriccions i, en canvi, tornen a aplicar-se també a l'Ametlla i la Garriga. El toc de queda es manté a Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall, tot i tenir una incidència inferior als 400 casos per cada 100.000 habitants, però estan envoltats de poblacions amb incidències més elevades.

Els canvis tindran una vigència de set dies i la setmana que ve es tornaran a revisar en funció del nombre de casos a cada municipi.

Arxivat a: General
Mesures 28 juliol 2021
Mesures 28 juliol 2021