Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia es prepara per viure la Diada al parc de Can Font

Santa Eulàlia es prepara per viure la Diada al parc de Can Font

02/09/2021

L'11 de Setembre començarà amb la ballada de sardanes, l'acte de commemoració amb la música d'Aspriu i el TNT i l'ofrena floral

Santa Eulàlia de Ronçana ha presentat el programa d'actes del proper 11 de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya, que enguany tindrà lloc al parc de Can Font. De la mateixa manera que ja es va fer al 2020 per garantir les mesures de seguretat i el control d'aforament, l'acte es trasllada al parc i també serà diferent a altres anys degut a la situació sanitària actual.

La celebració començarà a les 11h amb la ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers i, seguidament, a partir de les 12h, hi haurà el ball d'homenatge. Acompanyat de la música d'Aspriu i les actuacions teatrals del TNT, tindrà lloc l'acte de commemoració de l'11 de Setembre. En acabat, es llegirà el manifest d'enguany i es farà la tradicional ofrena floral d'associacions i entitats del municipi.

L'acte es desenvoluparà seguint les mesures de seguretat per la Covid-19, per tant, la mascareta serà obligatòria en tot moment i caldrà respectar la distància de seguretat entre persones i la disposició de les cadires. De la mateixa manera, es posa de manifest que l'acte està subjecte a canvis de format o anul·lacions si la situació sanitària ho requereix.

Arxivat a: General
11 de setembre de 2021
11 de setembre de 2021