Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebra la Diada Nacional de Catalunya de nou entre mascaretes i amb distàncies

Santa Eulàlia celebra la Diada Nacional de Catalunya de nou entre mascaretes i amb distàncies

13/09/2021

El parc de Can Font va acollir l'acte, amb la participació de la Colla de Gitanes, Jaume Arnella, Aspriu, el TNT i els Castellers de Caldes

Aquest dissabte, el parc de Can Font va ser l'escenari, per segon any consecutiu, de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre. De nou i com ja va ocórrer l'any passat, l'acte va estar marcat per la situació sanitària de la Covid-19, tot i el relaxament d'algunes mesures. La celebració es va tornar a fer a Can Font i no a la plaça Onze de Setembre, com s'ha fet tradicionalment, per poder garantir les mesures de seguretat, permetent situar moltes més cadires a l'ombra respectant la distància de seguretat.

L'acte va començar a les 11 del matí amb la ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers. A les 12h, el ball d'homenatge a càrrec de la Colla de Gitanes de Santa Eulàlia amb la música de Jaume Arnella donava el tret de sortida a l'acte més institucional. A continuació, el grup de teatre TNT va llegir diversos poemes i el duet Aspriu va fer una breu actuació musical. La celebració va seguir amb el Cant de la Senyera i l'actuació dels Castellers de Caldes de Montbui. Després, la regidora de Cultura, Anna Montes, va llegir el manifest d'enguany i va donar pas a la trentena d'associacions i entitats que van participar a l'ofrena floral.

En acabat, l'alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, va dirigir unes paraules al públic assistent per cloure l'acte amb el cant dels Segadors.

Arxivat a: General
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021
Diada 11 Setembre 2021